Om Z-CARD®

Internationella PocketMedia®specialister

Z-CARD® är en helt unik kommunikationslösning uppfunnen för 20 år sedan av George McDonald som då arbetade som reseskribent och konsult för British Airways. Från vår start som nischad printspecialist har vi nu expanderat till en global grupp med kompletta kreativa tjänster.

Vi är ett internationellt team som verkar från 67 kontor i 49 länder. Det betyder att vi kan leverera era PocketMedia®kampanjer lokalt, nationellt eller internationellt.

zcard-holder-image

Our Story is 20 years in the making.

Varför är PocketMedia® så speciellt och var är vi idag?

En unik kommunikationslösning

I en värld full av motstridiga marknadsföringsbudskap har PocketMedia® tillhandahållit ett stabilt alternativ.

Genom att stoppa dina viktiga budskap i ett högkvalitativt Z-CARD® försäkrar du dig om att de går rätt ner i kundens ficka.

Överbrygger den teknologiska klyftan

För 20 år sedan var Z-CARD® som lösning endast en trycksak. Idag kan vi erbjuda vilket vikt miniatyrformat som helst, distribuera dem och skapa hela digitala kampanjer för att införliva dem!

Vi är mycket intresserade av sammanslagningen av print och digitalt och kan erbjuda de senaste teknikerna som VideoPak och Augmented Reality.

En resa av utveckling

Världens första Z-CARD® utvecklades för att en person såg en lucka på marknaden för en trycksak som var både varaktig och bärbar.

PocketMedia har nu blivit en industri i sig, med 2 stycken Z-CARD®s producerade varje sekund under hela 2013!

Pris, utmärkelser och erkännanden.

Vi är stolta över att våra framgångar erkänts av ledande organisationer.

"En superb nivå på service, produkt och framför allt de anställda."

− UKPIPS

"Vi valde att göra ett Z-CARD® på grund av det flexibla formatet som du enkelt kan ta med dig på resan. Den smarta vikningen gör informationen lättöverskådlig."

− Svenska kyrkan

"Z-CARD®s hade en stor inverkan på vår kampanj. Med dem kunde vi förmedla budskapet till både organisationerna och deras ungdomar. Ungdomarna i Wired 4 Music:s styrelse designade foldrarna själva och de kunde knappast vara mer stolta över slutresultatet."

− Wired 4 Music

"Z-CARD® har givit oss det perfekta sättet att kommunicera ett relativt komplicerat budskap till våra kunder på ett grundligt men ändå tilltalande sätt."

− MasterCard

"Det har varit ett nöje att ha med Z-CARD® att göra från början till slut."

− Virgin Mobile Australia

"Mycket hög servicenivå – vi ser fram emot att gå vidare med framtida möjligheter."

− Bank of Scotland

"Jag tilltalades direkt av Z-CARD® – formatet är flexibelt, smidigt och håller hög kvalitet."

− Danone – Activia

"Vi har nu använt Z-CARD®s i över 2 år och det är verkligen det perfekta formatet för de reseguider vi erbjuder våra supportrar när de följer skotska laget bort från hemmaplan."

− Scottish Football Association

"Vi tyckte att det var en toppengrej och en perfekt lösning på briefen. Dess lätta, bärbara natur gör det enkelt att bära med sig och i utvikt format är det en bra storlek för att presentera informationen."

− The Hoxton Hotel