Kreativa tjänster

Vi erbjuder en rad olika lösningar och tjänster för att hjälpa dig att uppnå dina kampanjmål.
Från trycksaker till flerkanalskampanjer, vi har lösningar som passar allt.

Grafisk design

Z-CARD® s egna designteam är specialister på att skapa effektiva PocketMedia®produkter. Som väl erfarna grafiska designers kan de sköta hela ditt projekt från brief till färdig kampanjlösning.

Om du har en idé om vad du behöver men är osäker på hur det ska genomföras, hör av dig till vårt designteam idag för praktiska och tidsbesparande tips.

Print

Z-CARD® är vår originalprodukt och har utvecklats av oss från grunden. Vi är globala experter och världens största producent av hela sortimentet av z-vikta produkter. Det betyder att vi erbjuder de bästa priserna och de mest flexibla leveranstiderna.

Alla våra Z-CARD® produceras på patenterade maskiner som designats specifikt för produkten. Med en tillverkningshastighet på 10 000 exemplar per timme kan vi garantera snabb produktion.

Digitalt

Vårt webbdesignteam har stor erfarenhet av att förverkliga digitala designprojekt som bidrar till att främja kampanjer online:

Webbutveckling:
Små företag som vill utöka sin närvaro på webben eller större organisationer som vill lansera något effektfullt – vi har expertisen!

Integrerade digitala kampanjer:
Kombinera print och digital teknik för att maximera din kampanjs effektivitet. Vi har skapat minnesvärda integrerade kampanjer som t.ex. Loughborough revisionsguide och vår ”Pocket Prospectus”.

Förverkligar dina stora idéer

Kolla in våra tidigare jobb inom grafisk och digital design.

Känner du dig inspirerad?

Om du har en idé om vad du behöver men är osäker på hur det ska genomföras, hör av dig till vårt designteam idag för några praktiska och tidsbesparande tips.

Kontakta oss