Den perfekta lösningen för välgörenhetsorganisationer!

  • 0
  • 06/15/2015

Med hård konkurrens inom välgörenhetsbanschen är det viktigt att stå ut från mängden och sprida sitt budskap, vare sig det handlar om insamling, en eventguide eller en beskrivande informationsbroschyr över organisation.
Z-Card har äver 20 års erfarenhet att förse kunder inom välgörenhetsbranschen med en lösning från PocketMedia®. En av  Z-Cards kunder i UK har bland annat varit St John Ambulance, Prostate Cancer UK och Action Cancer. Vi kan leverera en lösning på dina behov på ett tydligt och konkret vis med PocketMedia®.
St John Ambulance i Storbritannien använder sig av Z-Card för deras första hjälpen guide som innefattar en tydlig steg för steg guide över vad man ska göra vid de fem mest vanliga nödlägena man kan hamna i. De har valt att använda sig av vårt orginal Z6 i kreditkortsformat då den har ett perfekt format att bära med sig.  Z-Card formatet ger dem möjlighet att informera hur man ska gå tillväga steg för steg hur tilstånd som kvävning, allvarlig blödning eller en hjärtinfarkt kan tas hand om. Vi erbjuder en rad av produkter för att försäkra att dina PocketMedia® produkter står ut. Följande förbättringar finns att välja bland:

  • Nyckelband som gör det enkelt att både ta med och förvara ditt Z-Card
  • Skräddarsydd inlaga med perforeringar som gör det enkelt att riva av delar med viktig information
  • Disoplayboxar som är ett utmärkt val när ni väljer distributionsätt vid ett event

Låter detta intressant? Hör av dig idag genom att ringa 08-650 30 13/ 0707 143 320 eller mejla till camillak@zcard.com

Kontakta vårt säljteam idag för mer information om alla produkter. Hör av dig