Digitaltryckta Z-Cards för Marknadsföreningens Dag

  • 0
  • 05/13/2014

Marknadsföreningen i Göteborg (MiG) arrangerade den 9 maj en minimässa för sina medlemmar – Marknadsföreningens Dag. Z-CARD tryckte programmet och fanns på plats för att mingla med besökarna.

När MiG besökte Mediedagarna på Svenska Mässan i mars fick de upp ögonen för mässkartan som var tryckt på ett Z-CARD och ville gärna ha en liknande lösning för sitt evenemang.

Eftersom Marknadsföreningens Dag var ett mindre evenemang passade det bra att även mässinformationen var tryckt på ett av våra mindre format. På ett Z-CARD i kreditstorlek rymdes både seminarieprogram, karta över utställningen och en lista över alla utställande företag. Mässkartan i liten upplaga trycktes med vår snabba digitaltryckstjänst.

Marknadsföreningens Dag genomfördes med stor framgång i Svenska Mässans lokaler, och resulterade i 30-talet utställande företag och ca 450 besökare. Bland föreläsarna under dagen fanns bland annat komikern och författaren Karin Adelsköld, skådespelaren Anna Hallström och designern Lars Wallin.

Läs mer om MiG på deras hemsida mig.se.

Kontakta vårt säljteam idag för mer information om alla produkter. Hör av dig