Fler produkter

Vi erbjuder ett nästan obegränsat urval av kompakta, vikbara PocketMedia®produkter.

Infinity Fold

Infinity Fold är ett roligt och interaktivt format. Det kan på flera sätt fällas in och ut igen för att avslöja olika budskap. Dina kunder kommer inte att kunna lägga den ifrån sig!

Infinity Fold finns även som flaskhängare, så att du kan distribuera ditt budskap direkt på produkten

Pop-up

Som det mest effektfulla av våra produkter är Pop-Up ett spännande och interaktivt format. Oavsett om det används som fristående produkt eller integrerad i en kampanj kan det här formatet fånga dina kunders uppmärksamhet, öka varumärkeskännedom och hjälpa till med lansering av nya produkter.

Det har många givna användningsområden och är perfekt för produktlanseringar och invigningar. Formatet är tillgängligt i flera varianter av storlekar och utföranden, med förlängda omslag och korthållaralternativ. Alla med effektfulla pop-upinlagor.

Revealer

Revealerformaten är perfekta för att kommunicera enkla budskap i ett spännande format som mottagaren uppskattar. Den här typen av format fångar garanterat kundernas uppmärksamhet och ser till att ditt budskap sticker ut från mängden.

Alla format har en exklusiv utformning och är något dina kunder kommer att vilja behålla och visa för andra. Dra i fliken för att avslöja ett specifikt meddelande.

Magnetiska Z-CARD®

Ett magnetiskt Z-CARD® är ett innovativt och funktionellt format för att engagera och kommunicera med din målgrupp. Med en magnet på baksidan fastnar kortet enkelt på kylen, köksfläkten eller frysen och gör att du kan marknadsföra din produkt eller ditt företag väl synligt i hemmet.

Med ett magnetiskt Z-CARD® kommer dina kunder garanterat att lägga dig på minnet!

Z-mailer

Våra unika postdistributionsalternativ för Z-CARD® är perfekta sätt att leverera ditt budskap rakt ner i dina kunders händer. Våra Z-mailerprodukter är mer iögonfallande och minnesvärda än ett traditionellt brev och finns i ett antal olika format:

Z-vykort – Fångar uppmärksamheten direkt och har en avrivbar svarsmekanism som valfritt tillval.

Z-mailer – Ett traditionellt postformat. Z-mailer kombinerar valfritt Z-CARD® med traditionella utskicksinslag som följebrev och kuvert.

Z-Mail – Z-Mail™formatet är en unik posttjänst med integrerad avrivbar svarstalong för att öka svarsfrekvens och kundengagemang.