Ge besökarna en komplett eventguide med Pocketmedia®

  • 0
  • 02/11/2015

2015 ser ut att bli ett fantastiskt år för utställningar, evenemang och festivaler över hela Sverige. Ge dina besökare en händelse att minnas med PocketMedia®. Oavsett om du anordnar en konferens, ställer ut på en fackmässa eller organiserar en festival, kan PocketMedia® användas för att sprida ditt budskap och varumärke.

Eventguider från PocketMedia® kommer i ett kompakt och hållbart format, smidigt att ha nära till hands under hela evenemanget. Vårt populära ZCARD® är ett perfekt format för kartor, evenemangsprogram eller mässinformation.

Camden Crawl  är en prisbelönt festival som  har använt PocketMedia® flera år i rad för att ge besökarna den ultimata eventguiden.

Det finns många sätt att anpassa en Z-CARD®-lösning för att passa olika evenemang, inklusive:

  • Nyckelband med plastficka: Perfekta för evenemang eftersom de garanterar att ditt meddelande faller i blickfånget när det bärs runt halsen på besökarna. Vi har flera olika alternativ med plastfickor i både stående och liggande format.
  • Kort-/biljetthållare: Vi kan erbjuda en rad olika format som håller biljetter och kort på plats.
  • Avrivningsbara kuponger: Kuponger är ett toppensätt att engagera och aktivera dina besökare. Med perforeringar på omslag eller inlaga i din PocketMedia®-lösning kan mottagaren enkelt riva av erbjudanden för att lösa in dem.
  • QR-koder kan användas för att komplettera din kampanj med onlineaktiviteter, eller koppla den till en hemsida med mer information.

För fler tips om hur vi kan förhöja upplevelsen för dina besökare, kontakta oss på sverige@zcard.se

 

Kontakta vårt säljteam idag för mer information om alla produkter. Hör av dig