MEG är tillbaka med ett Z-Card som mässkarta även 2015

  • 0
  • 12/10/2014

Mediedagarna (Meg) är en tvådagarsmässa för mediebranschen som i vinter arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg för fjärde året i rad. Z-CARD® producerade mässans medverkandelista och fanns på plats med en monter på utställningen 2014, och nu är det klart att samarbetet fortsätter även 2015.

Meg kombinerar monterutställning med seminarier, utbildning, presentationer och framträdanden – med visionen att bli den främsta mötesplatsen för mediebranschens aktörer och dess publik. 4100 personer besökte mässan 2014 som gick under temat ”kommunikation och konsekvens”. 2015 infaller mässan 5-6 mars, och årets upplaga kommer att fokusera på teknik och den digitala revolutionen.

Mässinformationen och en karta över utställningsområdet kommer besökarna liksom 2014 att finna på ett Z-CARD® i pocketformat.

Marknadschefsdagarna
Klart är också att det blir en återkomst för 2014 års nyhet Marknadschefsdagen. Meg gjorde gemensam sak med nätverket Marknadscheferna och lanserade Marknadschefsdagen som parallellarrangemang till Meg. Genomförandet var mycket lyckat så till 2015 utökas evenemanget till två dagar, och pågår alltså parallellt med Meg både 5 och 6 mars.

– Målet med Marknadschefsdagen är att bli det viktigaste eventet för marknadsansvariga i Sverige, vilket jag tycker vi har visat redan med detta första genomförande. Det är redan klart att Marknadschefsdagen kommer tillbaka även 2016, säger PeO Axelsson, vd för Marknadscheferna.

Z-CARD kommer att finnas på plats med en monter på Marknadschefsdagarna och vill välkomna befintliga och nya kunder att komma och träffa oss! Hör av dig till oss för gratisbiljetter till mässan.

Meg15 hålls 5-6 mars 2015 på Svenska Mässan. Hela programmet och mer information om Meg finns på www.meg.se

Kontakta vårt säljteam idag för mer information om alla produkter. Hör av dig