Ta hjälp av Z-CARD® när du planerar sommarens viktiga händelser

  • 0
  • 06/23/2015

För många är det nu semestertider och tid till återhämtning efter ett år fullt av jobb och åtaganden. Under sommarsäsongen i Sverige sker många viktiga evenemang som många ser som årets höjdpunkt. En sådan höjdpunkt är  Almedalsveckan.

Z-Card har under flera år hjälpt till att producera program och foldrar till just Almedalsveckan. Många av våra format passar nämligen perfekt till att fylla de behov företag eller andra medverkande kan ha. Att producera ett Z-Card är ett perfekt sätt att göra avtryck på en tillställning, vi har tidigare skrivit om att Z-Card är perfekt för ett event och flera av de lösningarna passar självklart in på ett sådant forum som Almedalsveckan.

Flera av våra kunder har valt ett litet större format av Z-Card vid deras medverkan under veckan. Våra Pocket-format har tillräckligt med yta för att rymma en hel veckas information och är dessutom väldigt användarvänlig eftersom den är lätt att bära med. Du anpassar ditt Z-Card genom att välja antal paneler och vill du anpassa ännu mer kan vi även skräddarsy ett kort helt efter dina önskningar.

Naturligtvis är det inte enbart under Almedalsveckan du kan använda dig av en sådan här lösning utan den fyller sin funktion även vid flertal andra tillfällen, som programblad för säsongens aktiviteter precis som Royal Adelaide gjorde 2014 med lösningen ovan.

Vill du eller ditt företag använda er av en sådan här lösning? Tveka inte att höra av dig med frågor via mejl camillak@zcard.com eller ring  0707 143 320.

 

 

Kontakta vårt säljteam idag för mer information om alla produkter. Hör av dig