Vi ställer ut på Mediedagarna
i Göteborg 5-6 mars!

Turist? Javisst!

Snart är sommaren här och med den kommer semestern! Många semesterlediga svenskar och turister vill upptäcka vårt vackra avlånga land.

Som turist bär man ofta omkring på en stor mängd information som kartor, stadsguider, hotellinformation eller evenemangsprogram. Med PocketMedia® förenklas resan genom att all information samlas i ett litet format – enkelt att stoppa i fickan eller väskan!

Än är det inte för sent att beställa – vi erbjuder snabba produktionstider så att ni hinner få era foldrar innan turisterna strömmar in. Klicka på knappen nedan för ett exempel på hur Z-CARD® kan underlätta för semesterfirare.


Belfrys resortguide i ett Z-CARD®

Halva priset på grafisk design

Z-CARD®s egna designteam är specialister på att skapa effektiva PocketMedia®produkter. Som erfarna grafiska designers kan de sköta hela ditt projekt från brief till färdig kampanjlösning.

Vi förlänger vår sommarrabatt och erbjuder halva priset på våra designtjänster ända fram till jul!

Samarbeta med vårt designteam för en skräddarsydd layout till ett riktigt bra pris. Färdig att använda direkt, eller för produktion under nästa år.

Läs mer

Förbättrad kvalitet och leveranstid på alla ordrar under 1000 ex!

Vi har öppnat en ny produktionsanläggning anpassad för snabb, digital produktion av små volymer av våra populära format Z4 och Z6 Kredit. För alla ordrar under 1000 ex kan vi nu erbjuda ännu bättre kvalitet och snabbare leveranstider, utan prisökning och med leverans inkluderat!


Beställ gratis formatprover

Vi ställer ut på Meg!

5-6 mars kommer vi att deltaga på Mediedagarna på Svenska Mässan i Göteborg.

Vi finns på plats med en monter där vi gärna diskuterar trycksakslösningar för just ditt företag och precis som förra året är mässans utställarlista och karta tryckt på ett Z-CARD®!

Läs mer

Z-CARD® Express – snabb leverans under 1000 ex!

Vår nya tjänst Z-CARD® Express är anpassad för snabb, digital produktion av små volymer av våra populära format Z4 och Z6 Kredit. För alla ordrar under 1000* ex kan vi erbjuda leverans inom 5 arbetsdagar, med samma höga kvalitet och leverans till en adress inkluderat.

Beställ gratis formatprover

* Gäller endast 1 version. Inlagan är 213x200mm respektive 213x300mm.

La Z-CARD®

Le guide de voyage parfait !

Un guide touristique Z-CARD® est une excellente façon d’intéresser vos clients et de vous assurer que votre marque sera toujours présente à leur esprit tout au long de leur séjour.

La Z-CARD® est le format idéal, il vous offre un espace de communication important qui vous permet de glisser toutes les informations nécessaires à des vacances réussies !


En savoir davantage